SLOVENSKO NA TALÍŘI (1.3.-24.3.2019)         

                     

0,3L – DEMIKÁT – brynzová polévka s fleky vlastní výroby (1,7,9,10)   65,-

 

90g – Zauzený oštiepok připravený na grilu a podávaný s chlebovými krutony a marinovanou červenou řepou (1,7)   115,-

 

250g – HOLUBKY – masovou směsí plněné zelné listy s petrželkovými bramborami (1,3,7,9,10)   185,-

 

350g – Brynzové halušky se škvařenou oravskou slaninou (1,3,7)   175,-

 

350g – Pečené kachní stehno s tradičním kysaným zelím a lokšemi (1,3,7,9,10)   225,-

 

250g – Smažené králičí stehýnko s máslovou bramborovou kaší a okurkovým salátem (1.3.7,9,10)   225,-

 

1ks – Lokše plněná povidlovo – makovou náplní se zakysanou smetanou a cukrem (1,3,7)   65,-

 

Vážení hosté , gastro akce jsou často připravovány ze specifických surovin , a proto může dojít ke krátkodobému výpadku některých pokrmů z důvodu jejich vyprodání a nutnosti opětovné přípravy.