Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 94,-

Krémová cibulačka s čerstvými bylinkami jemněná smetanou s chlebovými krutony (1,3,7,9)

1. Dlouze tažená hovězí líčka na kořenové zelenině a vínovém karamelu podávaná s bramborovým pažitkovým pyré (1,7,9,10)

2. Steak z krůtích prsou v tymiánu a mořské soli s pečenou máslovou zeleninou z pece a jasmínovou rýží s petrželkou (7,9)

3. Šunkové karbanátky se štouchanými bramborami na cibulce a nakládanými okurkami (1,3,7,10)

4. Linguine ´´SAMPDORIA´´ – semolinové těstoviny , čerstvá rajčata,bazalka,modré olivy, česnekové plátky a grilovaný filet chlazené tresky (1,3,4,7)

SALÁT TÝDNE:  Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l+ Mix ochucených listových salátů , brusinková redukce, marinovaná červená řepa, rozpékaný hermelín s bylinkovým pestem a pita chlebík z pece  99Kč

MENU PLUS: Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l+220g Vepřový T-BONE steak marinovaný v karibském rumu,pomerančích a pepři připravený na grilu s bramborovým špízem ve slanině a kupkou karamelizované červené cibule + káva La Borsa ´´TO GO´´=179,- (1,7)  179Kč