OBĚDOVÉ MENU TÝDNE 

Pondělí – pátek 11:00 – 14:00

Polévka + hlavní chod (1, 2, 3) + Bonaqua = 105,-

Polévka + salát týdne + Bonaqua = 125,-

Polévka + pizza týdne + Bonaqua = 125,- 

Polévka + hotovka + Bonaqua = 125,-


PONDĚLÍ

Pondělí 5.4.

STÁTNÍ SVÁTEK - VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ RESTAURACE JE PRO VÁS OTEVŘENA V DOBĚ 11:00 – 18:00 PŘIPRAVUJEME STÁLÁ POLEDNÍ MENU TÝDNE + JÍDLA Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY   SALÁT TÝDNE : 300g – Řecký zeleninový salát s pita chlebem (1,7) = 125,- vč. polévky PIZZA TÝDNE : CARDINALE – pomodoro, mozzarella, dušená šunka , oregano (1,7) = 125,- vč. polévky HOTOVKA TÝDNE : 350g – Pečená žebírka SPARE RIBS s Coleslaw salátem a bylinkovým rozpékaným chlebem (1,3,7,10) = 125,- vč. polévky


ÚTERÝ

Úterý 6.4.

Polévka + hlavní chod = 105,- Kuřecí vývar se zeleninou, masem a vlasovými nudlemi (1,3,7,9,10) 1.Grilované krůtí prso s parmazánovou krustou na jemné bramborové kaši (1,6,7) 2.Lasagne ´´BOLOGNESE´´ připravené v peci s rucolovým salátkem (1,3,7,9,10) 3.Smažený česnekový řízek z kuřecího stehýnka s pažitkovými bramborami (1,3,7,10)   SALÁT TÝDNE : 300g – Řecký zeleninový salát s pita chlebem (1,7) = 125,- vč. polévky PIZZA TÝDNE : CARDINALE – pomodoro, mozzarella, dušená šunka , oregano (1,7) = 125,- vč. polévky HOTOVKA TÝDNE : 350g – Pečená žebírka SPARE RIBS s Coleslaw salátem a bylinkovým rozpékaným chlebem (1,3,7,10) = 125,- vč. polévky


STŘEDA

Středa 7.4.

Polévka dne + hlavní chod = 105,-

Špenátový krém s krutony (1,7,9) 1.Steak z kotlety s pepřovou omáčkou a steakové brambory (1,7) 2.FISH AND CHIPS z tmavé tresky s domácími hranolky a ochucenou majonézou ( 1,3,4,7,9,10) 3.Svratecký hovězí guláš s bramboráčky (1,3,7,10)   SALÁT TÝDNE : 300g – Řecký zeleninový salát s pita chlebem (1,7) = 125,- vč. polévky PIZZA TÝDNE : CARDINALE – pomodoro, mozzarella, dušená šunka , oregano (1,7) = 125,- vč. polévky HOTOVKA TÝDNE : 350g – Pečená žebírka SPARE RIBS s Coleslaw salátem a bylinkovým rozpékaným chlebem (1,3,7,10) = 125,- vč. polévky


ČTVRTEK

Čtvrtek 8.4.

Polévka + hlavní chod = 105,-
Frankfurtská polévka (1,7,9,10) 1.Špíz z vepřové panenky a krůtích prsou proložený cibulí, žampion a paprikou s americkými česnekovými bramborami (1,6,7) 2.Bramborové noky se smetanovým špenátem, grilovaným kuřecím prsem, česnekem a sýrem Grana padano (1,3,5,6,7) 3.Vepřové výpečky na česneku s bílým zelím a dvěma druhy knedlíků (1,3,7,10)  
SALÁT TÝDNE : 300g – Řecký zeleninový salát s pita chlebem (1,7) = 125,- vč. polévky PIZZA TÝDNE : CARDINALE – pomodoro, mozzarella, dušená šunka , oregano (1,7) = 125,- vč. polévky HOTOVKA TÝDNE : 350g – Pečená žebírka SPARE RIBS s Coleslaw salátem a bylinkovým rozpékaným chlebem (1,3,7,10) = 125,- vč. polévky


PÁTEK

Pátek 9.4.

Polévka + hlavní chod = 105,- Boršč (1,3,7,9,10) 1.Mix gril proložený anglickou slaninou + opékané brambory s uzenou solí (1,7) 2.Kung - pao z kuřecích prsou s cibulkovou rýží (1,3,5,6,7) 3.Smažená kuřecí játra s tatarskou omáčkou a máslovými bramborami (1,3,7,9,10)   SALÁT TÝDNE : 300g – Řecký zeleninový salát s pita chlebem (1,7) = 125,- vč. polévky PIZZA TÝDNE : CARDINALE – pomodoro, mozzarella, dušená šunka , oregano (1,7) = 125,- vč. polévky HOTOVKA TÝDNE : 350g – Pečená žebírka SPARE RIBS s Coleslaw salátem a bylinkovým rozpékaným chlebem (1,3,7,10) = 125,- vč. polévky