OBĚDOVÉ MENU TÝDNE 

Pondělí – pátek 11:00 – 14:00

Polévka + hlavní chod (1, 2, 3) + Bonaqua = 98,-

Polévka + salát týdne + Bonaqua = 99,-

Polévka + steak týdne + Bonaqua = 215,- – 240,-

Polévka + ryba týdne + Bonaqua = 190,- – 210,-

Polévka + pizza týdne + Bonaqua = 109,- 

Polévka + bezmasé jídlo týdne + Bonaqua = 98,-


PONDĚLÍ

Pondělí 17.2. Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Květákový krém na másle a tymiánu s opečenou houskou (1,7,9) 1.Grilovaná vepřová kotleta s krémovou kremžskou omáčkou a opékané brambory (1,7,9,10) 2.Kuřecí Cordon – bleu s jemnou bramborovou kaší a ochucenými hlávkovými saláty (1,3,7) 3.Lasagne ´´BOLOGNESE´´ s rucolovým salátem pečené v peci se sýrem mozzarella (1,3,6,7,10) 4.Koprová omáčka na smetaně s houskovým knedlíkem a moravským uzeným (1,3,7,10) SALÁT TÝDNE: Caesar salát s cherry rajčátky a filírovaným kuřecím prsem= 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE: Cardinale – pomodore, šunka , mozzarella, oregano(1,7,9,10) = 125,- vč. polévky a nápoje ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení)


ÚTERÝ

Úterý 18.2. Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Fazolová polévka (1,7,9) 1.Smažený uzený sýr proložený šunkou s pažitkovými bramborami a tatarskou omáčkou (1,7,10) 2.Gnocchi vlastní výroby s hříbkovou omáčkou, listovou petrželkou, kousky kuřecích prsíček a sýrem grana padano (1,3,7,9) 3.2ks - Lokše plněné kysaným zelím a konfitovaným kachním masem se smaženou cibulkou (1,3,7,9,10) 4.Klasické ´´šunkofleky´´ s nakládanou okurkou (1,3,7) SALÁT TÝDNE: Caesar salát s cherry rajčátky a filírovaným kuřecím prsem= 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE: Cardinale – pomodore, šunka , mozzarella, oregano(1,7,9,10) = 125,- vč. polévky a nápoje ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení)


STŘEDA

Středa 19.2. Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Krémová cibulačka s uzeným masem a sýrovým krutonem (1,3,7,9,10) 1.Smaženky z krůtích prsou se šťouchanými bramborami a cocktailovou omáčkou (1,3,7,9) 2.Šťavnatý vepřový GYROS se zeleninovým salátem a smažené široké hranolky (1,7,9,10) 3.1/4 mladého pečeného kuřátka na másle s kořenovou zeleninou a v páře připravenou rýží (1,7,9) 4.Dozlatova pečený vepřový bok na česneku se zadělávaným špenátem a bramborovými knedlíky (1,3,7) SALÁT TÝDNE: Caesar salát s cherry rajčátky a filírovaným kuřecím prsem= 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE: Cardinale – pomodore, šunka , mozzarella, oregano(1,7,9,10) = 125,- vč. polévky a nápoje ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení)


ČTVRTEK

Čtvrtek 20.2.

Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,-

Kulajda (1,3,7,9) 1.Hovězí líčka na kořenové zelenině a červeném víně s bramborovým pažitkovým pyré (1,7,9,10) 2.Steak z vepřové kotlety s fazolovými otýpkami v anglické slanině a pečené kmínové brambory ve slupce (1,7,9,10) 3.Chicken burger ze sekaných prsíček a stehýnek v sezamové žemli s trhanými saláty, rajčaty, aioli omáčkou , červenou cibulkou a sýrem cheddar + smažené široké hranolky (1,3,7,9,10) 4.Krémové kari se sojovými nudličkami a zeleninou + jasmínová rýže s praženými arašídy + (1,3,7,9,10) SALÁT TÝDNE: Caesar salát s cherry rajčátky a filírovaným kuřecím prsem= 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE: Cardinale – pomodore, šunka , mozzarella, oregano(1,7,9,10) = 125,- vč. polévky a nápoje ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení)


PÁTEK

Pátek 21.2. Polévka + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Zelňačka (1,7,9,10) 1.Španělský ptáček klasické receptury s domácími žemlovými knedlíky (1,7) 2.Smažený česnekový řízek z kotlety s vídeňským bramborovým salátem (1,5,6,7,9,10) 3.Grilované krůtí prsíčko v provensálských bylinkách s pita pečivem a zeleninovým salátem (1,5,6,7,10) 4.5ks - Lívance se šlehaným smetanovým tvarohem, marmeládou a sypané skořicovým cukrem (1,3,7) SALÁT TÝDNE: Caesar salát s cherry rajčátky a filírovaným kuřecím prsem= 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE: Cardinale – pomodore, šunka , mozzarella, oregano(1,7,9,10) = 125,- vč. polévky a nápoje ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení)