OBĚDOVÉ MENU TÝDNE 

Pondělí – pátek 11:00 – 14:00

Polévka + hlavní chod (1, 2, 3) + Bonaqua = 98,-

Polévka + salát týdne + Bonaqua = 99,-

Polévka + steak týdne + Bonaqua = 215,- – 240,-

Polévka + ryba týdne + Bonaqua = 190,- – 210,-

Polévka + pizza týdne + Bonaqua = 109,- 

Polévka + bezmasé jídlo týdne + Bonaqua = 98,-


PONDĚLÍ

Pondělí 20.1. Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Uzená kroupová polévka (1,7,10) 1.Česneková kotleta v bramboráku s červeným salátem Coleslaw (1,3,7,9,10) 2.Kuřecí ´´GYROS´´ se zeleninovým salátem a smažené hranolky (1,7,9,10) 3.Smažená krůtí játra s jemnou bramborovou kaší a okurkovým salátem (1,3,7) 4.Segedínský guláš dle klasické receptury s houskovými knedlíky (1,3,7,9) SALÁT TÝDNE: Těstovinový salát se zeleninou , rucolou , jogurtovým dresingem a filírované maso z grilovaného BBQ kuřecího steaku (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE : QUATTRO FORMAGGI –drcená rajčata,smetana mozzarella, niva, hermelín , uzený sýr,oregano (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje  ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení )


ÚTERÝ

Úterý 21.1. Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Hrachová polévka s uzeným masem (1,7,9) 1.Kuřecí prso špikované sušenou švestkou a nivou s pečenými kmínovými bramborami (1,6,7) 2.Steak z vepřové kotlety s medovou – chilli omáčkou a tlačené smetanové brambory s petrželkou (1,7) 3.Kachní roláda s žemlovou nádivkou podávaná na červeném jablečném zelí s houskovými knedlíky (1,3,7,10) 4.Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem a rozvarem z lesního ovoce (1,3,7) SALÁT TÝDNE: Těstovinový salát se zeleninou , rucolou , jogurtovým dresingem a filírované maso z grilovaného BBQ kuřecího steaku (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE : QUATTRO FORMAGGI –drcená rajčata,smetana mozzarella, niva, hermelín , uzený sýr,oregano (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje  ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení )


STŘEDA

Středa 22.1. Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Hovězí vývar se zeleninou, masem a vlasovými nudlemi (1,3,7,9,10) 1.Smažený uzený sýr s petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou (1,3,7,9,10) 2.Kuřecí kung – pao s jasmínovou kari rýží ( 1,5,6,7,9,10) 3.Tagliatelle s hříbkovou omáčkou, grilovanými kousky krůtích prsou a sýrem grana padano (1,3,7) 4.Špenát s uzenou kýtou , sázeným vejcem a bramborovými knedlíky (1,3,7) SALÁT TÝDNE: Těstovinový salát se zeleninou , rucolou , jogurtovým dresingem a filírované maso z grilovaného BBQ kuřecího steaku (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE : QUATTRO FORMAGGI –drcená rajčata,smetana mozzarella, niva, hermelín , uzený sýr,oregano (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje  ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení )


ČTVRTEK

Čtvrtek 23.1.

Polévka dne + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,-

Česnečka (1,7,9,10) 1.Steak z vepřové kotlety s grilovaným špalíkem šunkové klobásky + pečené česnekové brambory (1,3,7) 2.Tortila s grilovaným kuřecím prsíčkem , saláty , rajčaty , kukuřičí , sýrem cheddar a tomatovým dipem (1,7) 3.Jemně pikantní flamendr z vepřové kýty s bramboráčky (1,3,7,9,10) 4.Smažené žampiony s máslovými bramborami a tatarskou omáčkou (1,3,7,9,10) SALÁT TÝDNE: Těstovinový salát se zeleninou , rucolou , jogurtovým dresingem a filírované maso z grilovaného BBQ kuřecího steaku (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE : QUATTRO FORMAGGI –drcená rajčata,smetana mozzarella, niva, hermelín , uzený sýr,oregano (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje  ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení )


PÁTEK

Pátek 24.1. Polévka + hlavní chod + bonaqua 0,25l = 105,- Bramboračka s kořenovou zeleninou a šunkovou klobáskou (1,7,9,10) 1.Steak z vepřové kotlety na ragú z barevných fazolí a slaniny + americké brambory (1,3,7) 2.Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem a houskovými knedlíky (1,3,7,10) 3.Smažená treska s jemnou bramborovou kaší a ochucenými saláty (1,3,7) 4.Bulgurové zeleninové rizoto s grilovaným sýrem SATYR (1,7,9,10) SALÁT TÝDNE: Těstovinový salát se zeleninou , rucolou , jogurtovým dresingem a filírované maso z grilovaného BBQ kuřecího steaku (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje PIZZA TÝDNE : QUATTRO FORMAGGI –drcená rajčata,smetana mozzarella, niva, hermelín , uzený sýr,oregano (1,7) = 125,- vč. polévky a nápoje  ( doba přípravy může být v době obědů 20 -30 minut , děkujeme za pochopení )